Vi søger medarbejdere til Strandhotellets restaurant

Hvidbjerg Strand Feriepark opfører i øjeblikket nyt hotel i Blåvand med udsigt til Vesterhavet. Til den nyopførte restaurant søges en engageret kok, en kokkeelev samt en tjener.

Den 8. juli står Strandhotellet færdigt, og vi glæder os til at byde en masse glade og tilfredse gæster velkommen.

Vi glæder os lige så meget til at få nye kolleger, og lige nu arbejder vi på højtryk med at sammensætte det helt rigtige team.

Læs mere om de åbne stillinger herunder. Du kan søge en stilling på email info@hvidbjerg.dk. Skriv venligst den stilling, du søger,  samt dit navn og efternavn i emnefeltet. Du er også velkommen til at ringe på telefon 75 27 90 40. Spørg efter Irene, Lene eller Steen.

Engageret kok

Til den nyopførte restaurant søges en engageret kok, der har lyst til at arbejde i et uhøjtideligt miljø i et køkken med fokus på lokale råvarer. Sammen med køkkenchefen vil du være med til at præge vort à la carte kort. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har et kreativt sind og er parat til at give vores gæster skønne smagsoplevelser.

Du vil skulle indgå i et ungt team bestående af køkkenchefen, 2 kokke, 2 elever samt 2 tjenere plus serveringspersonale og opvaskere. Du vil indgå i vagtplan med både dag- og aftenvagter fordelt på alle ugens dage.

Kokkeelev

Vil du uddannes blandt nogle af de bedste kokke i Vestjylland? Kan du lide at have travlt, tage ansvar for din uddannelse og ønsker du at lære alt det der skal til for at arbejde i et uhøjtideligt gourmetkøkken på vestjysk – så er du vores nye kokkeelev!

Som kokkeelev i vores nye restaurant får du en bred kokkeuddannelse i et køkken med 8-10 ambitiøse kollegaer. I det daglige arbejder du sammen med vores unge og ambitiøse køkkenchef samt 2 kokke. Du får mulighed for at lære faget i alle facetter – naturligvis med fokus på à la carte-køkkenet. Alt sammen tilberedt fra bunden og efter den højeste standard.

Dygtig og positiv tjener

Har du som tjener lyst til at indgå i vores team af engagerede og energiske kolleger og sammen yde en ekstraordinær service på vores hotel med gæster fra ind- og udland?

Så kan vi tilbyde dig et sjovt, spændende og til tider travlt job.

Vi ønsker et højt fagligt niveau, smil og entusiasme. Sammen med køkkenchefen vil du komme til at præge restauranten fra første åbningsdag.


Vi håber at modtage din ansøgning. På forhånd tak.