Ferie med børn

Tag børnene med på familieferie i Blåvand ved Vesterhavet.

Hvidbjerg Strand Feriepark er det oplagte valg, når hele familien skal holde ferie. Her er aktiviteter for alle aldre. Især er vores store legeland, Play City, populært, ligesom badelandet med de fire rutsjebaner indbyder til leg for både børn og voksne. Alle gæster har selvfølgelig gratis adgang til badeland og legeland. Desuden er der i westernbyen mulighed for at male t-shirts, bygge drager, bage snobrød og lave indianerponchoer (se aktivitetsplanen for mere information). Rundt på pladsen er der selvfølgelig også både fodboldbaner og flotte legepladser, hvor I kan boltre jer.

Som en ekstra luksus til mor og far har vi bygget et moderne og luksuriøst wellnesscenter, hvor det er muligt at stresse af og glemme hverdagen i de mange bassiner, saunaer og dampbade. Skal I forkæles lidt ekstra, kan I bestille en massage eller en af de andre lækre behandlinger. Fra 10-12 er børn også velkomne, således at hele familien kan dele oplevelsen. Alle hyttegæster har gratis adgang til wellness.

Er I her i sommerferien, kan I tage en tur på stranden for at bade. Hvidbjerg ligger ud til den sydlige del af Blåvand strand, hvor stranden er særligt børnevenlig med lavt vand og rolige bølgeskvulp. Samtidig er Vesterhavets hvide sandstrande oplagte at bygge sandslotte i. Hele året er stranden dog et besøg værd til en gåtur, ravjagt og leg – at blive blæst igennem af Vesterhavet er noget helt specielt.

Vil familiens firbenede ven med på ferie, er hunde velkomne i Hvidbjerg. Vi har også et ridecenter, hvor vores dyreglade gæster kan besøge hestene og tilmelde sig rideture. Vil I opleve flere dyr, ligger den hyggelige Blåvand Zoo i området.

I vælger selv, om I vil bo i egen campingvogn eller hytte. Bor I i egen campingvogn, kan I benytte vores servicebygninger, hvor der er store familiebadeværelser og øvrige nødvendige faciliteter til børn og babyer.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark får I altid meget for pengene og vi har ferieophold til flere forskellige priser. Vil I have et super tilbud, har vi to årlige familieweekender, hvor børn bor gratis!

Se mere om familieweekend her og book jeres næste børnevenlige ferie her

Ønsker i mere inspiration til familieferie, kan i læse mere hos Sjov for Børn her eller hos VisitDenmark her.