Ferie med hund

Trænger hunden også til ferie? Tag den bare med, når I besøger os.

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark på den jyske vestkyst er hele familien velkommen! I vælger selv, hvordan I vil overnatte på vores 5-stjernede campingplads, og hvis I bor på campingplads i egen campingvogn eller i en af vores flotte hytter, kan I tage hunden med. Uanset hvilken type overnatning I vælger, garanterer vi en ferie ud over det sædvanlige.

Ferieparkens unikke placering i det naturskønne område ved Blåvand og Vesterhavet giver rig mulighed for leg og gode oplevelser i naturen for både børn, voksne og hunde; Gå en tur langs stranden, hop på cyklen og udforsk naturen eller nyd nogle rolige timer ved fiskesøen med din bedste firbenede ven.

Tæt ved ferieparken ligger desuden Oksby Hundeskov (Gammel Mælkevej 25, 6857 Blåvand), hvor hunde kan løbe frit rundt og lege. Skoven er indhegnet og en rigtig god mulighed for at få en dejlig dag med din hund! I samme område ligger Bordrup Klitplantage, hvor I kan gå en tur på vandrestierne i den flotte skov. Efter en aktiv dag i naturen kan hunden rengøres på vores hundebadeværelser beliggende hhv. ved bygning 30, 40, 50 og 60.

Mens hunden får sin middagslur i hytten, kan resten af familien tage i Play City, vores store legeland, eller plaske rundt i vores badeland - begge steder har I selvfølgelig gratis adgang som overnattende gæster. Hvis I trænger til virkelig at slappe af og lade batterierne op, kan I også besøge vores flotte wellness, hvor I kan opleve forskellige saunaer og dampbade eller booke en luksuriøs behandling.

Når aftensmaden skal indtages, giver ferieparken forskellige muligheder for spisesteder, og ellers kan I køre en tur ind til Blåvand By, der også tilbyder gode muligheder for shopping.

Således kan både I og hunden nyde en dejlig ferie, i det tempo I ønsker, hos Hvidbjerg Strand Feriepark i Jylland.

Book nu!

Psst.. Hos Ta' Hunden Med og Ferie med Hund kan I finde gode tips til at rejse med hund.

Og har I lyst til et tage et sommerhusophold med jeres hund, så anbefaler vi Feriekompagniet Blåvand (www.blavandstrand.dk).