Skip to the content

Du er tættere på en fantastisk ferie, end du tror

Vi tilbyder camping og hytteferie i særklasse. Se vores forskellige overnatningsmuligheder herunder og lad dig inspirere af vores mange aktiviteter.

Hvidbjerg Strand er en del af Leading Campings, en sammenslutning af supercampingpladser over hele Europa.

 

 

Vinterferie

Vinterferien er lige om hjørnet - skal din også tilbringes i vores fantastiske feriepark, hvor skønne overnatningsmuligheder og sjove aktiviteter står side om side?

Den bedste gave

Forær en du holder af en oplevelse, der huskes

Aktiviteter for hele familien

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi oplevelser og aktiviteter for hele familien. Udover vores fantastiske badeland, legeland, trampolincenter, wellness, stranden og den skønne Vestjyske natur, kan du også deltage i aktiviteter som Western Nights, Pool Party, Klatrevæg, Miniklub, fodboldkampe, Spanish Nights, sommerkoncerter og meget meget mere. I vores inspirerende Hvidbjerg Avis kan du finde alle aktiviteter samt datoer og åbningstider.

Danmarks dejligste campingplads og ferieresort

Vi tilbyder camping for alle! Hvad siger du for eksempel til en XL luksusplads med eget bad og udendørs spa? Der er plads til 2 campingvogne og den vildeste campingoplevelse.

Demo Image

Hop med os!

Slip børnene fri i vores splinternye trampolinland og se fryden hoppe helt op i deres øjne. Der er trampoliner for enhver smag, så det gælder bare om at finde hoppehumøret frem!

Book din næste ferie i dag

Book din ferie i vores online bookingsystem.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.