Skip to the content

Book en fantastisk ferie lige ved Vesterhavet

Vi tilbyder campingferie, hytteferie og hotelophold, og I kan se frem til gratis adgang til badeland, legeland og trampolincenter. Læs mere om vores overnatningsmuligheder herunder og bliv inspireret af vores mange oplevelser til din næste ferie.

Hvidbjerg Strand er en del af Leading Campings, en sammenslutning af supercampingpladser over hele Europa.

 

 

Sommerferie

Brug de lyse sommeraftener ved Vesterhavet - book din sommerferie hos Hvidbjerg Strand Ferie Feriepark, så er du tæt på strand, by og sjove ferieoplevelser.

Den bedste gave

Forær en du holder af en oplevelse, der huskes

Aktiviteter for hele familien

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark har vi oplevelser og aktiviteter for hele familien. Udover vores fantastiske badeland, legeland, trampolincenter, wellness, stranden og den skønne Vestjyske natur, kan du også deltage i aktiviteter som Western Nights, Pool Party, Klatrevæg, Miniklub, fodboldkampe, Spanish Nights, sommerkoncerter og meget meget mere. I vores inspirerende Hvidbjerg Avis kan du finde alle aktiviteter samt datoer og åbningstider.

6-stjernet camping lige ved Vesterhavet

Vi tilbyder camping for alle! Hvad siger du for eksempel til en XL luksusplads med eget bad og udendørs spa? Der er plads til 2 campingvogne og den vildeste campingoplevelse.

Demo Image

Wellness og ferie for livsnydere!

Se frem til en ferie med luksus og velvære i fokus. Wellness er altid inklusiv (+16 år), når du booker hytte, villa eller hotel og camping i udvalgte perioder.
I vores wellness er der mulighed for at deltage i events, saunagus og en lang række af lækre behandlinger for én eller to personer.

Book din næste ferie i dag

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.