Skip to the content

21 nye Fiskerhuse klar i 2014

Book en ferie i et af de nye Fiskerhuse allerede nu.

I har taget vores nye hyttekoncept, Fiskerhusene, med storm. Og det er kun naturligt for os at fortsætte successen. Derfor har vi besluttet at udvide området ved de eksisterende Fiskerhuse med en nyudgravet sø og 21 nye huse.

De nye Fiskerhuse bliver identiske med de eksisterende og står klar i 2014. I kan allerede nu booke jeres ophold. Vores anbefaling er, at I ikke venter for længe, for der plejer at være rift om specielt disse luksushytter. Læs mere om Fiskerhusene her.

Ferier i en hytte hos os giver gratis adgang til indendørs badeland, indendørs legeland samt til det eksklusive Blåvand Kurbad & Wellness (for personer over 16 år).

Book på telefon 75 27 90 40.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.