Skip to the content

Sund og aktiv ferie ved Vesterhavet

Forbinder du ferie med fysisk aktivitet og mental genopladning, så er Hvidbjerg Strand noget for dig.

I ferien skal man selvfølgelig have tid til familien, til hinanden, til at slappe af og til at komme lidt væk fra hverdagen. Og de fleste leder samtidig efter sjove ferieoplevelser, som man som familie kan være sammen om.

Hvidbjerg Strand er en feriepark for alle aldre og de fleste temperamenter. Vi har den smukke natur, Vesterhavet, Blåvand by, Blåvand Kurbad og Wellness, restauranterne, badelandet (som også tilbyder voksensvømning), og børnene har derudover den populære Westernby med det kæmpestore indendørs legeland samt alle legepladserne.

Hvidbjerg Strand er meget mere end det og bestemt også for dig, der gerne vil tage den sunde og aktive livsstil med på ferie. Tag fx en løbetur eller en rask gåtur ved Vesterhavet, tag din mountainbike med og få en unik cykeloplevelse Bordrup Klitplantage, og er du til hesteridning, så tilbyder vi formidable naturoplevelser til hest startende fra ferieparken.

Havet ved Blåvand kaldes Vesterhavets lagune. Her er havet børne- og badevenligt, og surfere har ofte helt optimale betingelser til windsurfing, kitesurfing og sup (stand up paddeling).

Når dagen er omme kan du evt. runde af med et par timers fuldstændig afslapning i vores eksklusive wellnesscenter. Her kan du også booke tid til at massage og andre behandlinger.

En aktiv og sund ferie skal selvfølgelig indeholde sunde og nærende måltider. Hvad med at købe frisk fisk fra vores egen fiskebutik og rund dagen af med hygge foran grillen? Skal det være lidt nemmere end det, så har vi to kvalitetsrestauranter, hvor I kan få sulten stillet med lækre retter og gode råvarer.

Har du spørgsmål til de forskellige muligheder, så ring på telefon 75 27 90 40. Ellers glæder vi os til at byde jer alle hjertelig velkommen.

Links:
Blåvand Kurbad & Wellness (og bestilling af behandlinger)
Rideture
Vesterhavet
Badeland
Legeland
Aktivitetsplan
Spisesteder
Blåvand by

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.