Skip to the content

ADAC: Bedste wellness-ophold

I fredags vandt vi ved ADAC i Stuttgart prisen i kategorien Bedste Campingplads i Europa med wellnessophold.

Vi er selvfølgelig meget stolte af prisen og den anerkendelse, man vælger at give vores initiativ omkring Blåvand Kurbad & Wellness samt de nye feriehytter, som har vakt begejstring blandt både trofaste og nye gæster.

Har du lyst til at komme på et helt særligt wellnessophold i naturskønne omgivelser ved Blåvand, så kan du ringe på telefon 75 27 90 40 eller måske se nærmere på nogle af vores ferietilbud. Og tag endelig børnene med - de vil elske vores indendørs badeland og legeland.

Du kan kigge forbi Facebook, hvis du vil se, hvad vores kunder siger om ADAC prisen.

På gensyn :-)

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.