Skip to the content

Initiativpris fra Varde Erhvervs- og Turistråd

Varde Erhvervs- og Turistråd har tildelt Hvidbjerg Strand Feriepark Initiativ- og iværksætterprisen 2013.

Prisen uddeles som anerkendelse af en særligt dygtig erhvervs- eller iværksætterindsats med henblik på at opmuntre til fortsat virksomhedsdrift, der kan skabe vækst i Varde Kommune. Vi skal hilse og sige, at det er lykkedes meget godt :-).

Dommerkomiteen har blandt andet hæftet sig ved vores produktudvikling og satsninger, som I - vores gæster - har taget så godt imod. Desuden anerkendes vores sociale strategi om at føre en åben dialog på Facebook, hvor vores kunder er flinke til at bidrage med værdifuld feedback.

Vi er meget stolte af den lokale pris og vil arbejde hårdt for at leve op til den fremadrettet.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.