Skip to the content

Wellness-aften - kun for piger

Få en uforglemmelig aften med masser af selvforkælelse, hygge og afstresning i fantastiske omgivelser.

Igen i 2017 arrangerer Blåvand Kurbad & Wellness og Hvidbjerg Strand wellness-aftener (kl. 18.30-22.00) kun for piger med et univers af skønne faciliteter fra saunaer og dampbade til varme og kolde bassiner samt kurbade ude og inde.

Prisen per person er kun kr. 300,- og inkluderer saunagus, sandwich, frisk frugt og et glas vin per deltager samt masser af frisk vand.

Tilkøb af behandlinger

Ønsker I lidt ekstra luksus, er der også mulighed for at tilkøbe 20 minutters behandling for kun kr. 200,-. Vælg mellem hotstone, wellnessmassage og ansigtsbehandling.

Tilmelding

Booking og tilkøb af behandlinger sker på tlf. 75 27 90 40 eller via mail til info@hvidbjerg.dk - der er et begrænset antal pladser per event.

Datoer i 2017

15. marts
5. april
26. april
17. maj
7. juni
30. august
13. september
27. september
4. oktober
25. oktober

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen. 

Bemærk venligst, at badesandaler er påkrævet. Man kan medbringe sine egne eller købe dem i wellnessreceptionen for 30 kr.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.