Skip to the content

Wellnessgavekort til Valentinsdag

Den 14. februar er det Valentinsdag, en dag med tradition for at forkæle sin udkårne.

Er din kæreste, kone eller mand til velvære og afslapning i luksuriøse rammer, så har vi gaven.

Med et gavekort til Blåvand Kurbad & Wellness kan du give en wellnessoplevelse ud over det sædvanlige. Her kan I nyde et stort udvalg af bassiner, saunaer og dampbade ude og inde, fordelt på flere etager og med udsigt over Vesterhavet.

Gavekortet kan også bruges på overnatning fx i en af vores lækre feriehytter, hvis I vil have god tid til at nyde wellnesscentret, Vesterhavet, Blåvand by, osv.

Køb gavekortet online her

Husk at bestille behandlinger hjemmefra. Det gør I på telefon 76 54 25 18.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.