Skip to the content

Ny video om Hvidbjerg Strand Feriepark

Se vores nye video om Hvidbjerg Strand Feriepark og oplev, hvilke muligheder en ferie på Danmarks bedste campingplads kan byde på

I videoen kan du bl.a. opleve, hvorfor ferie hos Hvidbjerg Strand især er velegnet for børnefamilier. Campingpladsen er stor og rummer mange muligheder, men samtidig er pladsen inddelt i små afdelinger, der gør det super hyggeligt.

Der er mange faciliteter og aktiviteter for både små og store børn, teenagere og voksne. Videoen tager dig på en tur rundt i paletten af muligheder lige fra legeplads, indendørs legeland, badeland og wellness, ansigtsmaling, ridning, bål med snobrød, poolparty, sportsarrangementer, fiskesø og strand til restauranter, købmand, eget bageri og fiskebutik.

I videoen får du også et indblik i de forskellige overnatningsmuligheder på pladsen lige fra telt, autocamper og campingvogn til de forskellige typer af hytter.

Ferie med frihed, nærhed og masser af oplevelser

Ferie hos Hvidbjerg Strand er frihed, nærhed og masser af oplevelser. Lad videoen tage dig med på en rejse gennem Hvidbjerg Strands ferieparadis og hør bl.a. vores yngste gæster fortælle om alt fra deres yndlingsaktiviteter til det at opleve fællesskab og knytte venskaber på kryds og tværs.

Sidst men ikke mindst løfter vi også sløret for vores fremtidige ambitioner for pladsen.

Har du lyst til at se flere videoer fra Hvidbjerg Strand Feriepark, kan du enten tage en rundtur i vores videogalleri eller besøge vores YouTube kanal.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.