Skip to the content

Familieweekend - tag børnene med gratis

Børn under 12 år bor gratis i weekenderne 5.-7. maj og 15.-17. september, når I overnatter i egen campingvogn eller eget telt

Weekenderne 5.-7. maj og 15.-17. står i familiens tegn. Alle børn under 12 år bor gratis på campingpladsen, lige meget om I bor i egen campingvogn eller telt.

Sjov for børn og voksne

Hele familien har som altid gratis adgang til både det store badeland* og det sjove legeland.

Se også vores aktivitetsplan her. Ingen kommer til at kede sig :-)

Hvis mor og far skal forkæles med lidt alenetid, er Blåvand Kurbad & Wellness med sine mange saunaer og dampbade det oplagte sted at koble af og finde ro.

Ring til os på telefon 75 27 90 40 for at booke jeres plads. Vi glæder os til at se jer - og tag gerne naboens børn med!

* 1 gang dagligt.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.