Skip to the content

Europas bedste feriehytter

Hollandske ANWB (svarende til danske FDM) har netop kåret Hvidbjerg Strand til at være stedet med Europas bedste feriehytter. 

Det er Hvidbjerg Strands 15 Fiskerhuse, der bliver nævnt i forbindelse med kåringen af Europas bedste feriehytter, og hvem vil ikke gerne kunne slappe af i egen jacuzzi og fange aftensmaden direkte fra terrassen?

Det er i hvert fald hvad Fiskerhusene giver mulighed for. De er placeret delvist i den nyanlagte sø, og nogle af dem har tilmed egen jacuzzi på terrassen. Husenes unikke placering er med til at gøre dem til det oplagte feriemål for hygge og afslapning for hele familien. Pga. Fiskerhusenes store succes vil der i 2014 blive opført 21 nye huse, som bliver placeret ved en nyanlagt sø, og de vil være identiske med de 15 nuværende Fiskerhuse.

Hvidbjerg Strand ligger helt ud til Vesterhavet i feriebyen Blåvand, som byder på et varieret udvalg af butikker med bl.a. tøj, dagligvarer og kunsthåndværk. Derudover indbyder området omkring Blåvand til at opholde sig i naturen, og der findes i området flere stier, som er oplagte til ture enten til fods, på cykel eller på hesteryg.

Fiskerhusene er 35m2, og der er plads til 4-6 personer. Husene indeholder det mest almindelige køkkengrej, en opvaskemaskine samt en vaskemaskine. Derudover er der en ovn samt et køleskab med en lille fryser.

Hvis vejret ikke skulle være til udendørs aktiviteter, som at fange fisk fra terrassen eller en dukkert i Vesterhavet, så er der mulighed for at tage en tur i det indendørs badeland eller det store legeland, Playcity, som alle hyttegæster har gratis adgang til. Alle hyttegæster over 16 år har også gratis adgang til wellnesscentret én gang dagligt.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.