Skip to the content

Book jeres sommer-campingferie nu

Vil I også holde årets sommerferie i dejlige Danmark? Så skynd jer at booke plads til campingvognen eller teltet. Masser af gode ledige pladser, men vent ikke for længe

Hvad med at forkæle familien med en dansk sommerferie fyldt med både sandslotte, vaffel-is, oplevelser og afslapning?

Hvidbjerg Strand Camping er et oplagt sted at tilbringe en sommerferie i Danmark. Den hvide sandstrand, som vi kalder Vesterhavets lagune, indbyder til en soppe-, bade- eller svømmetur.

Hos os finder I også et stort indendørs legeland, et stort badeland for både små og store børn, suveræne campingfaciliteter samt masser af hygge og aktiviteter for hele familien.

Vi har også tænkt på de voksne. Kommer I uden børn, eller har I mulighed for at få passet børnene, så snyd ikke jer selv for en afslappende og luksuriøs wellness-oplevelse i Blåvand Kurbad & Wellness og en hyggetur til den meget levende Blåvand by.

Priserne varierer fra den billigste D-sæson til den dyreste A-sæson.

Se campingkalenderen.

Book jeres sommerferie online her eller ring på telefon 75 27 90 40.

Tjek hvordan andre har oplevet Blåvand her i forsommeren via Instagram.

Tripadvisor - hvad siger andre?

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.