Skip to the content

Billigt weekendophold i fed Westernhytte

Nyd et ophold med hele familien og oplev åbningsweekenden den 20.-22. marts. I kan bo i en nyrenoveret Westernhytte med god plads og få wellness, badeland og legeland med i prisen

Nu nærmer foråret sig heldigvis. Vi er ved at være klar til åbningsweekenden den 20.-22. marts 2015 bl.a. med nye omklædningsrum til vores indendørs badeland, som også får nyt indgangsparti.

Skal I være med til at indvie den nye sæson og opleve den helt specielle åbningsstemning? Hvad med et hytteophold i en af vores store, lækre og nyrenoverede Westernhytter?

Pris: kr. 2.555,- alt inkl. (også slutrengøring) for op til 6 personer

Her er plads til 6 personer samt jeres hund, hvis den skal med. I bor helt centralt i ferieparken, især hvis I holder ferie med børn. Westernhytterne ligger tæt på den store legeplads, fodboldbanerne, Westernbyen og selvfølgelig det store indendørs legeland, Playcity.

Hyttegæster har fri adgang til legelandet samt gratis adgang til badelandet og Blåvand Kurbad & Wellness* 1 gang dagligt.

Book online eller ring 75 27 90 40.

Har I egen campingvogn, så kan I få 50% rabat i åbningsweekenden.

Gratis adgang til wellness for hyttegæster (16 år+).
Vi har hver dag familiewellness fra kl 10-12 hvor børn er velkomne. De betaler 80,-.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.