Skip to the content

Anne-Vibeke Rejser - Blåvand uden for højsæsonen

Ingen kan være i tvivl om, at campingferie om sommeren i Danmark er suverænt. Men hvordan ser det ud uden for selve højsæsonen?

I camping- og rejseprogrammet "Blåvand uden for højsæsonen"  sender Anne-Vibeke fra Blåvand og Hvidbjerg Strand Feriepark og undersøger camping-Danmark uden for sæsonen.

Programmet sendes første gang 2. februar kl. 20.00 og igen den 9. februar kl. 20.00 på dk4.

Anne-Vibeke taler med vinterbadere, tager på hesteryg på stranden og nyder den smukke natur, som både Blåvand by og ferieparken er omgivet af.

På campingpladsen oplever Anne-Vibeke også masser af aktiviteter herunder wellness, badeland og nogle af de andre aktiviteter for børn.

Læs evt. mere på www.RejseAvisen.dk/campingferier.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.