Skip to the content

Lækker badebro ved Hvidbjerg Strand i Blåvand

Nu kan I glæde jer ekstra meget til strandturen ved Hvidbjerg Strand i Blåvand! 

Øst for høfde 4 ved Hvidbjerg Strand i Blåvand står vestkystens første havbadebro nemlig klar til at blive indtaget til glæde for både børn og voksne.

Den nye bro måler 96 meter og bevæger I jer helt ud for enden, kan I opleve et helt fantastisk panoramablik indover den smukke, hvide sandstrand.

Den store forskel på høj- og lavvande i Blåvand betyder, at broen ved højvande og blæsevejr vil være delvist oversømmet, mens der ved lavvande kan være helt op til 2,5 meter ned til vandet.

Udspring fra badeplatformen er derfor ikke muligt ved lavvande og hovedspring fra broen er ikke tilladt. Til gengæld er der masser af plads og god mulighed for at tage børnene med på en spændende krabbefangst eller blot nyde friheden, vinden og bølgernes skvulpen 96 meter ude på havet.

Blåvands nye badebro er blevet til på baggrund af et samarbejde mellem Varde Kommune, Hvidbjerg Strand Feriepark og Blåvand Udvikling. Broen er herudover delvist finansieret af EU.

Se flere billeder på Facebook, hvor du også kan hente inspiration til oplevelser i ferien, finde gode tilbud og selvfølgelig dele dine egne ferieminder fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.