Skip to the content

Camping i Pinsen

Kom og se pinsesolen danse på Vesterhavets bølger i Blåvand

Det danske forår og de meget velkomne helligdage indbyder til camping. I Pinsen har I mulighed for at tilbringe et par sjove og hyggelige familiedage hos Hvidbjerg Strand, der er blandt Europas allerbedste campingpladser.

Priser i Pinsen

I kan booke et campingophold i Pinsen til attraktiv pris. Se alle campingpriser.

Børnene elsker det

Priserne er bl.a. inkl. gratis badeland (1 gang dagligt) og fri adgang til en af børnenes klare favoritter, det store indendørs legeland, Play City. Pinsen byder også på hesteridning, poolparty for de større børn og mountainbike ture. 

For alle aktiviteter, se venligst vores aktivitetsplaner.

...og det gør de voksne også

De voksne kommer heller ikke til at kede sig. Ferieparken ligger i et smørhul tæt på Vesterhavet, en skøn sandstrand samt på Blåvand by med de mange tilbud. Og bliver der tid til lidt tosomhed, foreslår vi et besøg i en af vores restauranter eller i vores wellnesscenter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en pinseferie ud over det sædvanlige.

Book online eller på telefon 75 27 90 40

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.