Skip to the content

XTERRA 2016 kommer til Blåvand

Vi er stolte af at kunne præsentere XTERRA VESTKYSTEN 2016 i samarbejde med ProVarde og XTERRA Nordic.

XTERRA VESTKYSTEN er den helt store XTERRA Nordic nyhed i 2016. Der skal gås til stålet for de mange deltagere, der skal prøve kræfter med det spændende terræn i og omkring Blåvand.

XTERRA eventet finder sted den 27.-28. august 2016 startende på Hvidbjerg Strandvej i Blåvand.

Svømningen vil være ved Hvidbjerg Strand i Blåvand og bliver samlet 750 meter. MTB-ruten på 30 km går gennem de velkendte vestjyske klitter, militærområdet ved Oksbøl og de hårdeste udfordringer venter i Bordrup Plantage. Løberuten vil være på 5 km og skal tilbagelægges to gange. Her skal deltagerne krydse Danmarks vestligste punkt, og der vil være en fantastisk udsigt på hele ruten.

Hoved-distancen til XTERRA VESTKYSTEN er XTERRA Triathlon, men der er også mulighed for at prøve kræfter med andre versioner af XTERRA:

  • XTERRA Trail Run 5 & 10 km
  • XTERRA Kids Duathlon – 1 km løb – 5 km MTB  – 1 km løb
  • XTERRA Duathlon 1 km løb – 30 km MTB – 5 km løb
  • XTERRA Triathlon 750m svøm – 30 km MTB – 10 km løb
XTERRA VESTKYSTEN er blevet skabt i et samarbejde mellem ProVarde, Hvidbjerg Strand Feriepark og XTERRA Nordic.

Læs mere om XTERRA VESTKYSTEN og tilmeld dig.

Skal familien eller vennerne med?
Kontakt os på 75 27 40 90, og hør om jeres overnatningsmuligheder hos Hvidbjerg Strand. Vi har de optimale rammer for et godt ophold for både udøvere og deres pårørende. Vi anbefaler som udgangspunkt overnatning i en af vores feriehytter.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.