Skip to the content

Kæmpe nyhed: Luksus badehotel og strandvillaer på vej

Om alt går vel, starter vi til næste vinter opførslen af Hvidbjerg Strands "badehotel" med ferielejligheder og strandvillaer i 1. klitrække.

Hvidbjerg Strand vokser med flere eksklusive overnatningsmuligheder. Her kan vi løfte sløret for vores næste store projekt, som påbegyndes næste vinter, om alt går som planlagt:

  • "Badehotel” i tre etager, som vil tilbyde overnatning i 24 luksuriøse ferielejligheder med god plads til 4 personer.

  • 25 sorte strandvillaer i træ med stråtag og spa på terrassen samt plads til 6 personer.

Både ferielejlighederne og strandvillaerne kommer til at ligge i 1. klitrække og forventes færdige til sommeren 2017.

På "badehotellet" vil der som minimum være havudsigt fra øverste etage. I stueplan får gæsterne glæde af en stor og dejlig terrasse, hvor man også vil kunne nyde havets og strandens nærvær og selvfølgelig hinanden.

Som gæster i de nye lækre enheder får I adgang til Ferieparkens wellnesscenter, badeland, legelandet Playcity og alle de andre faciliteter på Hvidbjerg Strand.

På Facebook vil vi løbende orientere om byggeriet og løfte sløret for en masse andre detaljer, når de ligger fast. Vi vil så gerne høre din mening og svare på spørgsmål, så kig forbi Facebook, hvis du har tid og lyst.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.