Skip to the content

Campingrådet udnævner Hvidbjerg Strand * Superior

Vi er meget stolte over at være Danmarks første 5 stjernede * Superior campingplads.

Campingrådet har indført udmærkelsen * Superior, som skal honorere de campingpladser, som gør noget ganske specielt og gennemfører det til det yderste.

Vi har i dag den 10. juni 2016 som den første i Danmark fået * Superior, og det er vi selvfølgelig utroligt glade for.

Som begrundelse skriver Campingrådet i sin pressemeddelelse bl.a.:

"* Superior kan gives til campingpladser, der udmærker sig helt specielt og er med til at sætte helt nye standarder, langt ud over det sædvanlige. Det er derfor ganske velfortjent, at Campingrådet har udnævnt Hvidbjerg Strand Feriepark til at være den første, der bliver * Superior."

"Hvidbjerg Strand Feriepark er gået foran i udviklingen af faciliteter indenfor såvel dansk som europæisk camping."

Vi takker mange gange for den fine hæder og vil i de næste mange år fortsætte vores udvikling for at kunne overraske vores kunder positivt og give dem endnu bedre ferier.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.