Skip to the content

5 stjerner til strandhotellet på Tripadvisor

"Lækre lejligheder", "skøn jacuzzi på terrassen", "kan virkelig anbefales" ... Vi bliver både glade og temmeligt stolte, når vi læser de smukke anmeldelser på TripAdvisor af vores nye Strandhotel og Strandvillaer. 

1.000 tak til de gæster, der har fortalt om deres gode oplevelser på TripAdvisor. Vi arbejder hver dag på at skabe de bedste rammer for vores gæster, og vi lover at holde den høje standard fremover. Hvis du også får lyst til at forkæle familien med et dejligt ophold, kan du booke her eller ringe og bestille på tlf.:  75 27 90 40.

Læs et udpluk af nogle af anmeldelserne:

Lækkert nyt strandhotel i særklasse

Fantastisk ferie i ny ferielejlighed på strandhotellet. Lækre lejligheder der har alt hvad man har brug for. Badeværelset med toilet er luxus. Opholdet var med fri adgang til lækkert badeland for børn i alle aldre samt et ualmindelig lækkert Wellness område for voksne. Masser af lækre saunaer med saunagus flere gange daglig, skønne varme og kolde bade både indendørs og udendørs og dampbade …Venligt personale alle steder. Et besøg værd - kan virkelig anbefales. Vi kommer helt sikkert igen! På gensyn Hvidbjerg Strand Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anja D

Familie luksus i strand-lejlighed

Smukt nyt byggeri med udsigt og charme. Service både i Legeland, ved reception hos fiskemanden og ikke mindst på Høfde 4 restaurant - wauuu. Vores familie på 6, i alderen 8-51 år nød det og kommer snart igen!

Helle183

Dejlig bolig med tæt til "alt"

Dejlig uge i strandvilla. Plads til 6 personer, skøn jacuzzi på terrassen og sol det meste af dagen. Mange aktiviteter i sommerferien og super service såvel med købmand, fiskebutik og reception. Dejlig strand.

Merete S

Se vores side på TripAdvisor

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.