Skip to the content

Hvidbjerg Strand i Bo Bedre

”Bag klitterne ved det barske Vesterhav ligger Hvidbjerg Strand – et resort, der indbyder til langsom livsstil, afslapning og ro.”

"Velvære ved Vesterhavet" er den meget rammende titel, som artiklen om Hvidbjerg Strand figurerer under i Bo Bedre. Artiklen centrerer sig om Hvidbjergs madscene, smukke natur og flotte arkitektur, og man kan næsten høre Vesterhavet bruse og bølge, når man lader øjnene glide over ord og billeder.

Artiklen fokuserer især på den danske arkitektur, der præger bygningerne i Hvidbjerg Strand. Strandhotellet med kobbertaget, der kun bliver smukkere med årene, indretningen af hotellejlighederne der er inspireret af det klassiske badehotel, de 23 strandvillaer, der har stråtækte tage. Alle detaljerne er gennemtænkte, og danner rammerne for en dejlig ferie ved Vesterhavet.

Artiklen bevæger sig herefter videre til at fokusere på madoplevelserne, hvor Høfde4 bliver fremhævet.   Restauranten ligger i et gammelt ishus og er et moderne og kritikerrost spisested i nordisk stil. Ligesom ved de andre bygninger, spiller naturen en stor rolle og er inddraget i indretningen.

Til slut bliver vandet fremhævet, og her er det ikke blot Vesterhavet, der spiller en rolle. Vandet spiller en central rolle på Hvidbjerg Strand, hvor gæsterne kan bade i Vesterhavet, hygge sig i wellness-området og hvor selv toilettet er en oplevelse i sig selv.

Alt i alt giver artiklen et billede af Hvidbjerg Strand som et sted, hvor velvære er i højsædet, og hvor gærdet bliver sprunget over, hvor det er højest.

Hos Hvidbjerg Strand er vi meget beærede over den flotte omtale og vil fortsætte med at sætte kvalitet i højsædet.

Du kan læse artiklen lige her, hvis du er interesseret.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.