Skip to the content

Årets Danske Campingplads 2017

Tak til alle, der har bakket op om os med deres stemme og dermed givet os titlen som den bedste danske campingplads 2017.

Den 23. februar 2017 blev der for første gang nogensinde i forbindelse med Ferie for Alle messen i Herning uddelt “Danish Camping Award 2017”.

Der blev uddelt priser i følgende kategorier:

  • Årets danske campingplads
  • Årets udelandske campingplads
  • Årets autocamper
  • Årets campingtrækker
  • Årets campingvogn
  • Campingprisen 2017 (personlig pris)

Hvidbjerg Strand var nomineret med Bøsøre Strand Feriepark, Hasmark Strand Camping, Ribe Camping og Kattegat Strand Camping. De nominerede campingpladser blev fundet ved, at der blev skrevet ud til BTs, DCUs og DK-CAMPs læsere via trykte og online medier.

Kåringen blev foretaget af en fagjury fra DK-CAMP og DCU.

Hos Hvidbjerg Strand er vi alle meget beærede over at være den første danske campingplads, der modtager denne fine pris, som både forbrugere og fagfolk har indflydelse på.

Vi åbner campingpladsen til 2017 sæsonen den 14. marts og glæder os meget til at bevise for vores gæster, at prisen er fortjent.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.