Skip to the content

Glæd jer til 2017 og Strandhotellet

Hvidbjerg Strand vokser og tilbyder fra sommeren 2017 nye eksklusive overnatningsmuligheder i 1. klitrække ved Vesterhavet. Book allerede nu på 75 27 90 40.

Velkommen til 24 luksuriøse ferielejligheder (50 m2) med plads til 4 personer samt 25 strandvillaer (85 m2) til 6 personer med brændeovn og spa på terrassen. En ny og spændende feriemulighed for hele familien i Blåvand.

Det nye Strandhotel, som opføres i tre etager, og de lækre omkringliggende strandvillaer kommer til at ligge i 1. klitrække og forventes færdige i sommeren 2017.

Fra Strandhotellet vil der være havudsigt fra i hvert fald øverste etage. I stueplan får I glæde af en stor og dejlig terrasse, hvor I kan nyde havets og strandens nærvær og selvfølgelig hinanden i fulde drag. Alle ferielejligheder tilbyder enten balkon eller terrasse.

Som gæster på det nye hotel og i de nye strandvillaer får I adgang til Hvidbjerg Strands wellnesscenter, badeland, legelandet Playcity og alle de andre faciliteter.

På Facebook vil vi løbende orientere om byggeriet og løfte sløret for en masse andre detaljer, når de ligger fast.

Her kan du hente vores nye folder om det nye projekt.

Priser for ophold på Strandhotellet.

Priser for ophold i en Strandvilla.

I kan booke allerede nu med ankomst fra den 8. juli 2017 på telefon 75 27 90 40.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.