Skip to the content

Vores feriekatalog for 2017 er på gaden

Læs vores nye katalog online og tag forskud på næste års ferieglæder

Vi glæder os allerede til 2017 sæsonen, som starter 14. marts.

2017 bliver året, hvor vi åbner det nye spændende Strandhotel med de dejlige omkringliggende strandvillaer. Det kan du læse om i kataloget, hvor du også finder bl.a. inspiration, priser og ferietilbud. Vi åbner og lukker fx med et godt tilbud, hvor I sparer 50%.

Læs 2017 kataloget online.

Klik her, hvis du ønsker at modtage kataloget med posten.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og for booking på telefon 75 27 90 40 eller info@hvidbjerg.dk.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.