Skip to the content

Scandinavian Attraction på Høfde 4

Høfde 4 har haft besøg af et stilfuldt webmagasin med fokus på Skanidinavien. 

Scandinavian Attraction er et webmagasin om det dejlige Norden: landskaber, menneskerne, håndværket og madoplevelserne. Det er båret af smukke fotos taget af Colin John Seymour. Vi har fået lov at bringe nogle af dem her.

Om Høfde 4 skriver Scandinavian Attraction bl.a.

Høfde 4 tilbyder en afslappet og stilfuld nordisk atmosfære. Den sortmalede, stråtækte træbygning passer til landskabet og de omkringliggende nye strandvillaer og Strandhotellet på Hvidbjerg Strand, som tilfældigvis tilbyder en af Danmarks bedste spa- og wellness-faciliteter.

Indenfor har restauranten en afslappet, rustik kyststemning. I køkkenet fortolker den unge køkkenchef Christian Kreilgaard Correl innovativt og omhyggeligt fransk og nordisk madlavning. Vægten er lagt på høj kvalitet, sæsonens råvarer og en frisk og enkel fremgangsmåde.

Vi takker for besøget, og håber at se endnu flere gæster på Høfde 4.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Dette er for dig, der ynder at holde ferie ved Vesterhavet. Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag og andre relevante informationer.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.