Skip to the content

På ferie med Anneke + familie

Kan man holde en dejlig ferie ved Hvidbjerg Strand i off-sæsonen? (hint – ja, det kan man!)

Den tyske blogger Anneke snuppede i februar sin familie og hund med til Hvidbjerg Strand, hvor de tilbragte de næste dage i en strandvilla i første klitrække.

Anneke har efterfølgende delt to indlæg på sin blog, hvor hun går i dybden med opholdet. Det er hverken første eller sidste gang, hun og familien tager på ferie ved Hvidbjerg Strand, og det er bestemt ikke sidste gang, at dette sker i en strandvilla.

På grund af feriens februarbeliggenhed, indbød havet ikke ligefrem til lange dage i vandet med en badebold, derfor gjorde familien stor brug af den opvarmede udendørs jacuzzi, vandrede lange ture langs havet, kørte en tur til Esbjerg for at shoppe og hygge i badelandet, de spiste lækker morgenmad på Høfde4 og besøgte Blåvand Zoo – hvilket viste sig at være en stor oplevelse.

Alle disse muligheder kan lige så vel benyttes om sommeren, og med Danmarks regntendenser er det jo skønt, at der altid er alternativer til strandturene ;)

Placering, restauranter, oplevelser, strandvillaens faciliteter. Anneke vender det hele – med rosende ord og begejstring. Men hvorfor har Anneke og hendes familie lige præcis valgt Hvidbjerg Strand som destination? Anneke beskriver:

”Hvorfor Danmark? Og hvorfor i lavsæsonen? Blåvand kan nås med bil, vi elsker havet, de øde strande, ønsker at bo for os selv og elsker danskerne for deres børne- og hundevenlighed. Er det grund nok? Så sæt jer i bilen og kør af sted mod Danmark! Blåvand here we go!” – Anneke

Anneke fremhæver danskernes børne- og hundevenlighed og de gode muligheder for at medbringe hund hos Hvidbjerg Strand. Hun råder dog andre børnefamilier til at medbringe mere legetøj 😉

Læs de to indlæg her (de er begge på tysk): "Dänemark we love - Blåvand in der off-season? Wir schön!" og "Eine Strandvilla am Hvidbjerg Strand in Dänemark"

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.