Skip to the content

Årets Danske Campingplads 2018

Tak til alle, der har bakket op om os med deres stemme og dermed givet os titlen som den bedste danske campingplads 2018.

Den 22. februar 2018 blev der som optakt til Ferie for Alle messen i Herning uddelt “Danish Camping Award 2018”.

Der blev uddelt priser i følgende kategorier:

  • Årets danske campingplads
  • Årets udenlandske campingplads
  • Årets autocamper
  • Årets campingtrækker
  • Årets campingvogn
  • Campingprisen 2018 (personlig pris)

Hvidbjerg Strand var nomineret med Bøsøre Strand Feriepark, Hillerød Camping, Ribe Camping og Sannes Familiecamping. For at finde årets (danske og udenlandske) campingplads, har læsere af DK-Camps nyhedsbrev og DCUs nyhedsbrev nomineret danske og udenlandske campingpladser. Herefter har en fagjury bestående af danske og udenlandske campingpladseksperter stemt uafhængigt af hinanden.

Hos Hvidbjerg Strand er vi alle meget beærede over at modtage denne fine pris for andet år i træk, en pris som både forbrugere og fagfolk har indflydelse på.

Vi åbner campingpladsen til 2018 sæsonen den 13. marts og glæder os meget til at bevise for vores gæster, at prisen er fortjent.

Åbningstilbud - spar 50%

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.