Skip to the content

Påskeferie ved Hvidbjerg Strand

Der er masser af aktiviteter og oplevelser hos Hvidbjerg Strand i påskeferien 24. marts - 2. april.

Foråret er kommet til Danmark, og vi går nogle dejlige helligdage i møde. Og hvad er mere oplagt end at give familien et par minderige feriedage med masser af oplevelser og rare stunder.

Oplevelser og aktiviteter

Som altid står badelandetlegelandetwellnesscentret, Vesterhavet, Blåvand by og den øvrige smukke natur, der omgiver os, til jeres rådighed. Og vi har en lang række sjove aktiviteter for hele familien. Her et lille udpluk:

  • Westernaften med live musik og spisning (31. marts).
  • Familiewellness hver dag (kl. 08.00-10.00).
  • Saunagus hver dag (kl. 12, 14 og 17 samt også kl. 19 den 23. og 24. marts samt 28. marts -1. april).
  • Masser af kreative workshops for børn.
  • Mountainbike-tur for øvede (30. marts kl. 09.00).
  • Pool-party for 12-17 årige (30. og 31. marts samt 1. april).
  • Og meget meget mere.

Se alle aktiviteter og yderligere informationer her.

Camping i Påsken

Påsken ligger i campingperiode C (23.-28. marts) og campingperiode B (28. marts-2. april) (se campingpriser), og det giver følgende frapriser:

Pladspris = kr. 215/265
Per voksen = kr. 89
Per barn = kr. 69
Per hund = kr. 33

Hytte- eller hotelophold i Påsken

Vi har også stadig få ledige hytter og hotellejligheder i Påsken. Vi kan varmt anbefale, at I booker i god tid, specielt hvis I ønsker at holde ferie hos os i forbindelse med helligdage, ferier og weekender. Læs mere om vores hytteferier.

Book online eller ring til os på telefon 75 27 90 40

Vi glæder os til at se jer :-)

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.