Skip to the content

Hvidbjerg Strands campingplads er 5 stjerner rigere

For 23. år i træk har vi modtaget tyske ADACs pris som "super-campingplads"

Europas største bilistforening, tyske ADAC, er netop udkommet med deres store europæiske campingguide 2018.

Hvidbjerg Strand er blandt de få danske campingpladser, der har fået alle 5 stjerner ved ADAC's seneste inspektion og dermed retten til titlen "Superplatz". Det er vi meget stolte og taknemlige over.

Der var i alt fire danske pladser, der fik tildelt prisen som 'Superplatz': Jambo, Bøjden, Feddet og Hvidbjerg Strand.

Vi åbner vores campingplads igen den 13. marts 2018, og vi vil gøre alt for at leve op til denne fornemme pris og indfri vores gæsters forventninger.

Vil du besøge os, kan du booke online eller ringe på telefon 75 27 90 40. I sparer fx 50% på ophold i egen campingvogn fra 14.-19. marts.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.