Skip to the content

Gode campingtilbud i august og september

Vi træder nu ind i den sidste sommermåned, men det betyder ikke kun et trist farvel til højsommeren, det betyder også, at det nu er tid til tre højdepunkter: familieweekend, seniorcamping og efterårsplads!


Familieweekend

Familieweekenden ligger fra d. 14.-16. september og betyder, at I kan tage jeres børn med ganske gratis i campingvogn eller telt. I har selvfølgelig alle sammen gratis adgang til badeland og legeland alligevel! (badeland: 1 gang dagligt, legeland: ubegrænset adgang).

Læs mere om familieweekenden lige her.


Seniorcamping

Seniorcamping er for to personer over 60 år. Det lader jer smutte afsted 5, 9, 13 eller 17 nætter til særligt gode priser. I kan benytte jer af tilbuddet mellem d. 12. august og d. 28. oktober. Vesterhavet lægger op til et væld af dejlige aktiviteter, så hvis I bliver trætte af at bade, kan I hoppe på cyklerne, i travestøvlerne eller måske i løbeskoene og opleve den smukke natur, der omgiver Blåvand. Når I bliver trætter og har brug for forkælelse, kan I altis besøge vores dejlige wellnesscenter, som I har adgang til mandag-torsdag!

Læs mere om seniorcamping lige her.


Efterårsplads

Hvis du er lidt af en campingentusiast, der bare ikke kan få nok af din campingvogns fire, rullende vægge, så er dette tilbud noget for dig. Hvis I booker en efterårsplads, har I jeres egen, faste base fra d. 17. august til d. 12. oktober. Med en efterårsplads har I adgang til vores dejlige faciliteter – wellnesscenter (én daglig adgang mandag til torsdag for personer over 16), badeland og legeland.

Læs mere om efterårspladserne lige her.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.