Skip to the content

Billig ferie i sensommeren

Hvis din ferie er ved at gå på hæld, og du stadig har feriefornemmelser, så overvej at booke en ferie i sensommeren – det er billigt, og der er god plads på stranden.

Højsommeren er over os, og hvor dejligt det end er at holde ferie, indebærer det for mange ofte også en lille flig af panik over, at ferien er i gang – og dermed snart slutter.

Du kan komme denne fornemmelse i forkøbet ved at booke en ferie, en miniferie eller måske bare et weekendophold i august eller september og dermed sørge for, at du har noget at se frem til, når din ferie går på pension (og du på arbejde).

Vores 6-stjernede feriepark, bestående af campingplads og hytter, er åben for booking helt frem til slutningen af oktober, mens vores strandvillaer og strandhotel har åbent hele året.

Og hvad koster sådan en sensommerferie så? Det kommer selvfølgelig helt an på, om du helst ville rulle på ferie i din campingvogn, eller slå døren op i en hytte og placere kufferten på et solidt gulv.

I uge 33 og 34 koster en nat i en hytte fra 780,- pr nat og en weekend koster fra 2.460,- (ekskl. rengøring), mens efteråret (26. august – 12. oktober) byder på en nat i hytte fra 510,- og et weekendophold fra 1.998,- (ekskl. rengøring).

Hvis du hellere vil campere, kan du overveje en efterårsplads, hvor du kan slå dig ned på en af vores skønne campingpladser fra d. 17. august til d. 12. oktober. En efterårsplads koster fra 4.700 kroner. Du kan selvfølgelig også nøjes med at booke en uge eller en weekend!

Se alle vore priser her.

På trods af sensommermærkatet, er vores aktivitetskalender stadig proppet med sjove oplevelser, og vores badeland, legeland og wellnesscenter holder åbent.

Se aktivitetskalenderen for efteråret lige her.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.