Skip to the content

Børnevenlig Camping

Hos Hvidbjerg Strand har vi altid børnene i tankerne, når vi kaster os ud i nye tiltag. Leading Campings har lavet en video, der viser alle vores børnevenlige tiltag i børnehøjde.

Tag med Leading Campings på tur gennem vores skønne feriepark. Vi kommer forbi den skønne natur, der definerer Hvidbjerg Strand - stranden, havet, klitterne - til hests og til fods. Vi kommer med i legeland og badeland og rundt på ferieparkens legepladser. Vi ser campingpladsen, hytterne og Blåvand. Det hele oplever vi i børnehøjde - med en is eller en slushice i hånden ;)

Se med og bliv inspireret til din næste ferie hos Hvidbjerg Strand!

Børnevenlig Camping

Behind the scenes: Børnevenlig Camping

Leading Campings har også lavet en 'behind the scenes', hvor vi kan komme med bag kameraerne og se, hvordan 'Børnevenlig Camping' er blevet til.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.