Skip to the content

Ferie med hund

Hvis din hund også er din bedste ven, så vil du nok savne den, hvis du ikke kan tage den med på ferie. For det første er det trist at mangle sin kælebuddy og for det andet, er det øv ikke at kunne dele de gode stunder med din firbenede ven. 


Hundeglæde

Vi har flere overnatningsmuligheder, der også tillader din hund at være med under samme tag. Derudover er Hvidbjerg Strand og området omkring ikke blot et paradis for dig, men også for din hund, der fx kan lufte sine ører på vores store indhegnede hundelufteareal, hvor den kan spæne af sted fri som en fugl – og fri for snor. vi har også en agilitybane, hvor du og din hund kan lære hinanden endnu bedre at kende.
Hvis du rejser med hund, kan I overnatte i enten hytte, strandvilla eller i egen campingvogn. På strandhotellet og på campingværelser er hunde ikke tilladt.

Hundetoilette

Ved bygning 30, 40, 50 og 60 har vi hundebade, hvor din hund kan få et dejligt bad efter en lang dag i klitter, vand og sand.

Hundeture

Udover det store hundelufteareal kan I tage et smut til Oksby Hundeskov, der ligger lige i nærheden af ferieparken. Her kan din hund komme på tur i en dejlig skov – igen helt fri for snor og bånd.

Hvis du ligger inde med andre hundespørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.