Skip to the content

Strandferie i stiv kuling?

Ja... Hvorfor ikke?!

Mange tænker fejlagtigt, at en strandferie og en tur til havet er noget, der er forbeholdt sommeren. Hvis man insisterer på at kaste sig ud i bølgerne og på samme tid ikke er vinterbader, så er det nok en god idé at holde strandferierne til sommeren. Hvis man også ynder at bruge stranden og havet til andet end badeaktiviteter, så er der dog al mulig grund til også at smutte på ’strandferie’, når kalenderen melder efterår, vinter og forår.

En frisk tur til havet

Der er mange andre tidspunkter end højsommeren, hvor havet og stranden tager sig flot og interessant ud – der skal ikke hverken en hedebølge eller en orkan til for at få havet til at spille med sine charmemuskler. Et effektivt efterårsblæsevejr gør en udflugt til havet til lidt af et spændende forhindringsløb. Klæd jer godt på i varmt og vandafvisende tøj og drag afsted. Mærk blæsten ruske i jer og se den lege med bølgerne.

Det er en oplevelse, der husker en på, at man er lille, og at verden er stor. Og det er en oplevelse, der gør det ekstra lækkert at vende hjem og lave sig en kop varm kaffe, kakao eller te og betragte det vilde efterår og den lunefulde vinter lege uden for vinduerne.

Hvis du er frisk som en havmåge, så er Hvidbjerg Strand også et oplagt sted at vinterbade.

Få den fulde oplevelse med ophold og wellness!

Hvis du gerne vil lære Vesterhavet lidt bedre at kende, når solen ikke er dets bedste ven, så book en ferie hos os. Vores strandvillaer og strandhotel holder åbent hele vinteren, og gør det muligt at gøre udflugten til en lille ferie. Når du booker et ophold, får du også gratis adgang til vores luksuriøse wellnesscenter én gang hver dag (16+), og der er ikke mange bedre afslutninger på en blæsefuld tur, end et besøg i vores afslappende, varme kurbad.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.