Skip to the content

Blogger, Julie Lyck, besøgte campingpladsen

Livsstils blogger Julie Lyck besøgte i juli måned vores campingplads

Det kom der en rigtig fin blog med skønne billeder ud af. Vi takker Julie for besøget og den fine omtale!

Vi tilbyder alt fra standardpladser til XL luksuspladser, der indeholder alt, hvad der fuldender en ægte glamping-ferie. Der er altid gratis adgang til vores legeland og trampolincenter og i udvalgte perioder gratis adgang én gang i døgnet til vores badeland og wellnesscenter.

Vil du besøge os, kan du booke online eller ringe på telefon 75 27 90 40.

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.