Skip to the content

Hvidbjerg Strand vinder Danish Camping Awards 2020

Hvidbjerg Strand vinder Danish Camping Awards 2020 i kategorien Årets Campingplads

Fredag den 21. februar 2020 blev ”Danish Camping Awards 2020” traditionen tro uddelt i forbindelse med åbningen af Ferie for Alle.

Priserne blev uddelt i følgende kategorier:

  • Årets campingvogn
  • Årets autocamper
  • Årets campingplads
  • Årets campingtrækker
  • Campingprisen

Hvidbjerg strand var nomineret sammen med Hasmark Strand Camping, Feddet Strand Resort, CampOne Bøjden Strand og Jesperhus Feriepark i kategorien Årets Campingplads - Resort. Danish Camping Awards 2020 er campingbranchens egen pris med DCU, DK-Camp og Camping Outdoor Danmark i spidsen. Vinderne findes i et samarbejde mellem en fagjury og et forbrugerpanel.

Hos Hvidbjerg Strand er vi stolte og beærede over at modtage prisen for 3. gang på 4 år, særligt fordi det er en pris, som campinggæsterne har indflydelse på.

Husk at ferieparken er åben og vi giver 40% på ophold indtil 10/5, da nogle af vores faciliteter stadig er lukkede. Mere info her

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.