Skip to the content

Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022!

Kom med på en fantastisk vandretur: Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022 - "Den høje himmel og det flade Vadehav" - 29. oktober 2022!

I samarbejde med Eventyrsport afholder vi den 29. oktober 2022 EventyrHike! Er du til skønne vandreture, kulturelle oplevelser og historiske fortællinger, så skal du helt sikker med på Nordisk EventyrHike Sydvestjylland 2022 ’Den høje himmel og det flade Vadehav’ – en eventyrlig vandretur i et af Danmarks mest naturskønne og spektakulære landskaber. Undervejs vil du blive oplyst om det landskab, den kultur og den historie du møder. Nordisk EventyrHike er en ny måde at opleve et landskab på og blive klogere på området omkring Blåvand og Hvidbjerg.

Jeres "Roadbook" viser vejen. En Roadbook er en mellemting mellem et ”skattekort” og en ”informationsfolder”. Et lille hæfte, der på finurlig og inspirerende vis både guider jer rundt på ruten, samt giver jer information om området. Det kan være kulturelle og naturmæssige historier, der knytter sig til de ting eller områder I møder undervejs.

Roadbooken vil undervejs give jer nogle valg; tager I den lange eller den korte vej? Går I gennem terrænet, eller bliver I på stien? Forude ligger eventyret og venter på jer!

Nyd turen – vi har sørget for resten

Turen er for alle med mod på eventyr, oplevelser, indtryk og interesse for kultur og natur, for samvær og nærvær. Vi har gjort det nemt for jer; ruten er udtænkt, der er sørget for frokost og andet godt til turen. I bestemmer selv, om I vil gå 20 eller 40 km eller noget derimellem.

Prisen er 349 kr.

Tilmelding foregår her: www.sportstiming.dk/event/9967

Overnat hos os på Hvidbjerg Strand Feriepark, når du deltager i årets EventyrHike - se alle vores hytter, hotelværelser og campingpladser lige her!

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.