Skip to the content

Mærk uhyggen til Ghost Town & Halloween!

Ghost Town 16. + 20. oktober 2022 & Halloween 8. - 22. oktober 2022

Oplev uhyggen til Halloween når det spøger på Hvidbjerg Strand!

Det tidligere vilde vesten er nu blevet en spøgelsesby, hjemsøgt af fortidens cowboys og indianere. Deres jordiske rester er ikke blevet begravet, og de går nu hvileløst rundt, fanget i deres gamle rutiner. Du kan bl.a. møde sheriffen, der evigt jagter banditten, den forladte salonpige, den gnavne bedemand eller den mystiske shaman. De har alle brug for din hjælp for at undslippe deres skæbne! Kan du mon finde deres skeletter, så de kan begraves og således give dem endelig fred?

Ghost Town kan opleves i Play City og er skabt i samarbejde med DYSTOPIA Entertainment, som er landets førende skabere af horrorbaserede, interaktive events og har skræmt mere end 100.000 gæster siden 2014.

  • Søndag 16. oktober kl. 16–18 (+8 år)
  • Søndag 16. oktober kl. 19–21 (+12 år)
  • Torsdag 20. oktober kl. 16–18 (+8 år)
  • Torsdag 20. oktober kl. 19–21 (+12 år)

Gratis og kun for overnattende gæster.

Du kan også deltage i andre sjove Halloween aktiviteter:

Vi laver græskar

Græskar kan købes ved vinduet til legelandet. Husk knive og skeer.

Hver dag 8. – 22. oktober

Trick or Treat

Få et skattekort og find treats rundt i Ferieparken. Skattekort og spand kan købes ved vinduet til legelandet.

Hver dag 8. – 22. oktober kl. 10.00 – 14.00

Book overnatning i efteråret lige her!

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.