Skip to the content

Hundens dag d. 3. juni 2023!

Hundens dag den 3. juni 2023, ses vi?

Tag dine to- og firebenede familiemedlemmer og venner med til Hundens Dag. En dag fyldt med sjov og masser af aktiviteter for både hunde og deres ejere.

Dansk Kennel Klub Kreds 11 afholder d. 3. juni 'Hundens Dag' sammen med Hvidbjerg Strand Feriepark. Her er der mulighed for at deltage i Paraden på campingpladsen og prøve forskellige hundeaktiviteter såsom Agility, Hoopers, Nosework, Rally samt ringtræning.

Der vil være konkurrencer for både børn og voksne samt mulighed for at finde gode tilbud hos udstillerne, der har mange gode ting med på dagen.

Hundens Dag starter kl. 11.00, hvor vi mødes ved indgangen til campingpladsen og går samlet til området med aktiviteterne.

Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer, samt spise egen medbragt mad.

Arrangementet er gratis, og alle er meget velkomne.

Hundens dag forventes at slutte kl. 16.00.


Følg med på Facebook: Hvidbjerg Strand Feriepark og Dansk Kennel Klub Kreds 11.

www.hvidbjerg.dk og www.kreds11.dk


Du finder os på:

Hvidbjerg Strand Feriepark, Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand


Glæd jer til en skøn dag sammen med alle de andre hunde og hundevenner.

Vi glæder os til at se jer!

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.