Skip to the content

Sankt Hans aften på Hvidbjerg Strand 2024

Den 23. juni fejrer vi Sankt Hans aften

Kom og oplev Sankt Hans aften på Hvidbjerg strand, til duften af havsalt og lyden af bølgeskvulp. Bålet tændes på stranden søndag den 23. juni 2024, hvor der vil være musik og båltaler fra kl. 20.30.

Du kan samtidig deltage i fællesspisning til Sankt Hans i Westernbyen kl. 18.00 – 20.00. Her kan der købes frankfurter, kartoffelsalat og flutes til 65 kr. pr. person. Drikkevarer kan ligeledes købes.

Vi tænder bål og bager snobrød med børnene.

Vi går i samlet flok til Skt. Hans bål på Hvidbjerg strand ca. kl 20.00

Skrevet af

Hvidbjerg Strand Feriepark er ejet af søskendeparret Steen og Lene Slaikjær, der har overtaget foretagenet fra deres forældre. De har høje ambitioner for perlen, der ligger placeret i den fantastiske vestjyske natur ved Vesterhavet.

Ferieparken har gennem tiden udviklet sig til et helstøbt ferieparadis med tilbygning af et tropisk badeland, lækkert wellnesscenter og et kæmpe legeland. Ligeledes fortsætter udvidelsen af overnatningsmuligheder, hvor der senest er blevet tilføjet strandvillaer og et strandhotel til listen.

Anstrengelserne er ikke gået ubemærket hen, og Hvidbjerg Strand Feriepark har modtaget et væld af priser og udmærkelser. Her kan udnævnelsen som Superplatz af tyske ADAC samt udmærkelsen som * Superior af Campingrådet nævnes.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.