Skip to the content

AKTIV FERIE I DANMARK

Aktiv og sund ferie for hele familien i Blåvand ved Vesterhavet.

Har du og din familie lyst til at holde aktiv ferie i Danmark? Så er Hvidbjerg Strand Feriepark et helt ideelt sted – her kan både krop og sjæl få sig en dejlig oplevelse.

Hvidbjerg Strand Feriepark kan tilbyde den skønneste natur, wellnesscenter, stort badeland, stort indendørs legeland, mulighed for rideture på stranden, skove med moutainbikeruter og meget mere. Vi arrangerer bl.a. også vadehavsvandring og svampeture.

Kan du godt lide at røre dig ude i den smukke danske natur, er Hvidbjerg Strand Feriepark et oplagt valg til at holde aktiv ferie i Danmark – også hvis du er til vandsport. Vi bor helt ned til Vesterhavet som er ideelt til for eksempel SUP (stand up paddle) og windsurfing netop her ved Blåvand.

Ønsker I mere information om de forskellige muligheder, faciliteter m.m., er I velkomne til at kontakte os på tlf.: 75 27 90 40.

Overnatninger kan selvfølgelig også bookes online.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Campingpladsen

Vi har samlet alle nyttige informationer til dig, der ønsker at vide mere om campingpladsen i forhold til pladstyper, priser m.m.

Oplevelser i nærområdet

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark er der masser af aktiviteter og attraktioner i nærområdet, så der er masser at lave og se for både børn og voksne.

Aktiv ferie med børn

Hvidbjerg Strand Feriepark er den oplagte destination til aktive børnefamilier. I selve ferieparken kan store og små brænde krudt af på alt fra badeland til udendørs legepladser med moon-cars og hoppepude. På stranden er der rig mulighed for at bade, bygge sandslotte, flyve med drage eller øve at køre på to-hjulet cykel. Er benene lidt længere, så kan en rask gåtur tage jer til Blåvand, hvor butikker, indkøbsmuligheder og hyggelige caféer venter jer - måske skal I have en souvenir med hjem fra jeres ferie?