Skip to the content

BILLIG CAMPING

Leder I efter billig camping?

Er du også typen, der holder af at nyde ferien med masser af frisk luft, gåafstand til havet og samtidig få dejlige ferieminder med hjem? Så er en billig campingferie lige noget for dig! En campingferie midt i den skønne natur giver dig et pusterum fra hverdagens stress og er samtidig ideel til børnene, som vil nyde at brænde energi af på campingpladsens legepladser og de mange aktiviteter i området. Oplev den dejlige ro, som mange forbinder med en campingferie, og skab nogle uforglemmelige ferieminder med hele familien.

Mere end 5-stjernet camping

Når du skal vælge sommerens campingplads, skal du gøre dig mange overvejelser omkring f.eks. område, faciliteter, pris osv. Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder 6-stjernet camping, der giver dig meget for pengene. Her kan du nyde en billig campingferie med oplevelser for alle. Se priserne her.

Man kan sagtens finde billigere camping end hos os, men så udbyder stedet højst sandsynligt ikke wellnesscenterstort badelandstort indendørs legelandværelser og 5 forskellige typer campinghytter samt hotellejligheder og villaer, som det er tilfældet hos Hvidbjerg Strand Feriepark. Hvidbjerg Strand Feriepark er kendt for den skønne beliggenhed, de gode faciliteter og den ekstra luksus, man får for pengene her.

Billige campingpladser

Hos os kan man vælge mellem mange forskellige pladser, så det er helt op til dig, hvordan du ønsker at nyde din perfekte ferie i Hvidbjerg Strand Feriepark. Der er både standardpladser, komfortpladser, luksuspladser, XL luksuspladser og luksuspladser med bad. I kan altså vælge alt fra billig camping til luksuscamping – alt efter ønske og behov. Se vores ferietilbud her.

Desuden kan du gøre brug af vores billige campingtilbud i efteråret og foråret, hvor du selvfølgelig stadig får adgang til vores 1200 m2 store wellnesscenter, badeland og legeland Play City.

Ønsker I mere information om de forskellige muligheder, faciliteter m.m. er I velkomne til at kontakte os på tlf. 75 27 90 40.

Aktiv campingferie med masser af oplevelser

Hvidbjerg Strand Feriepark byder på en række spændende aktiviteter og attraktioner, der kan gøre en skøn campingferie endnu bedre!

Hvis du vælger at booke en billig campingferie hos Hvidbjerg Strand Feriepark, så er der en masse spændende aktiviteter og oplevelser for hele familien. Der er rig mulighed for at holde en aktiv campingferie både på og uden for campingpladsen, så ingen kommer til at kede sig.

Selvom det er fantastisk at slappe af i campingvognen med en lækker kop kaffe eller lade børnene lege i de flotte omgivelser dagen lang, så kan det være dejligt med en udflugt i den skønne omkringliggende natur. Tag f.eks. med på nogle af vores arrangerede udflugter som vadehavsvandringen eller svampeturen, og oplev naturen helt tæt på.

Camping med fiskesø

Du kan også fange din egen aftensmad i vores fiskesø og nyde den hjemme på campingpladsen, som blot er et stenkast fra søen. Der er gode muligheder for fangst i vores fiskesø, men skulle det alligevel ske, at I ikke kommer hjem med en lækker fisk til grillen, så er der heldigvis nogle skønne restauranter lige i nærheden, så I ikke behøver at gå sultne i seng! Nyd f.eks. den afslappende atmosfære og de lækre madoplevelser i restauranten Høfde4, som ligger i første klitrække og giver dig et skønt udsyn over Vesterhavet.

Camping for børn

Hvidbjerg Strand Feriepark har også et væld af muligheder for børn og barnlige sjæle! Booker du en billig campingferie hos os, så kan du tage børnene med og besøge nogle af vores spændende børneopleveler på campingpladsen. Børnene vil elske at lege på vores vandlegeplads, klatre i ferieparkens klatretræer eller hoppe på vores trampoliner. Læs mere om vores sjove oplevelser.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Ferietilbud

Mange gange i løbet af året har vi ekstra fordelagtige priser og tilbud. Vi har samlet dem, så du kan få et overblik.

Vores priser

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark kan du finde ophold i en bred vifte af prisklasser. Find et ophold, der matcher dit budget.