Skip to the content

CAMPINGFERIE I DANMARK

Campingferie i Danmark er sjovt for både børn og voksne - især hos Hvidbjerg Strand. 

Skal familien holde campingferie i Danmark i år? Eller leder du efter et sted at tage hen med din udkårne for at få kvalitetstid og gode, hyggelige stunder?

Så er Hvidbjerg Strand Feriepark det helt rigtige sted for jer.

Der er flere måder, hvorpå I kan holde ferie hos os. Men en ting er sikkert, I får en ferie- og campingoplevelse ud over det sædvanlige. I kan vælge at medbringe eget telt eller egen campingvogn eller leje jer ind i et en af vores feriehytter, værelser, strandvillaer eller på vores lækre strandhotel !Prøv fx vores meget populære Fiskerhuse eller de store, nyrenoverede  Westernhytter.

Skal I have en ekstra lækker campingoplevelse, så anbefaler vi en luksuscampingplads med eget badhus.

Når I tager på campingferie hos Hvidbjerg Strand, har hele familien gratis adgang til badelandet én gang pr. dag og fri adgang til det store indendørs legeland, Playcity. Dette gælder for alle overnattende gæster i hele sæsonen.

Wellness på camping

I ferieparken finder I desuden et af Danmark flotteste og mest eksklusive wellnesscentre i Blåvand Kurbad & Wellness. Som hyttegæst (16+ år) har man altid gratis adgang til centret en gang dagligt. Campinggæster (16+ år) har gratis adgang mandag-torsdag i periode D dog ikke 22. april, 30. maj og 10. juni - også 1 gang dagligt.

Ønsker du og din familie at vide om vores campingferier, så ring 75 27 90 40 for mere information.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Campingferie i Danmark

Vælg Danmark når du skal på campingferie og nyd naturen som du får mest ud af ved at overnatte i den.

Vesterhavet

Når du overnatter hos Hvidbjerg Strand Feriepark er Vesterhavet lige i nærheden. Her kan du bade, gå ture og nyde den smukke natur.