Skip to the content

FERIECENTER VED VESTERHAVET

En Feriepark ved Vesterhavet for hele familien.

Leder du og din familie efter et feriecenter ved Vesterhavet? Et feriecenter, hvor både børn og voksne kan få sig en på opleveren? Så er Hvidbjerg Strand Feriepark lige sagen.

Feriecenter med badeland

Hvidbjerg Strand Feriepark er et feriecenter ved Vesterhavet, som byder på et væld af oplevelser for hele familien. Både på og uden for feriecenteret er der oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Besøg fx vores store badeland, sjove legeland og lækre wellnesscenter eller brug nogle timer ved fiskesøen, ridecentret eller med et spil minigolf. Feriecentret ligger også tæt på LEGOLAND.

Forskellige overnatningsmuligheder

Hvidbjerg Strand Feriepark tilbyder forskellige former for overnatning i flere prisklasser. Medbring selv telt eller campingvogn eller lej jer ind i en af vores 5 forskellige hytter. Strøm og el er inkluderet i prisen, så du slipper for ekstraudgifter ved afrejse.

Tæt ved pladsen ligger Blåvand, der er en moderne handelsby med alt fra modeforretninger til delikatessebutikker. Her finder I også flere restauranter. Vil I hellere blive i ferieparken, har vi vores egen restaurant med a la carte menu og italiensk pizza og pasta, ligesom I kan handle ind til frokosten hos fiskemanden og ved købmanden, der også sælger hjemmelavet is.

Kontakt os, hvis I ønsker at vide mere om vores feriecenter ved Vesterhavet.

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Badeland

Det tropiske badeland er en populært sted i Hvidbjerg Strand Feriepark. Med indendørs swimmingpool, spa, sauna og 4 vandrutsjebaner kan hele familien more sig.

Overnatningstyper

På Hvidbjerg Strand Feriepark kan du overnatte på mange forskellige måder, både i telt, campingvogn, hytte eller på hotel.