Skip to the content

HAPPY CAMPER

Book en HAPPY CAMPER på Hvidbjerg Strand Feriepark og oplev ægte campingglæde i nyrenoverede vogne, som er designet ud fra tiny house konceptet!

Tag på camping uden påhængskørsel, opstilling og nedtagning. Vognene er opsat med fortelt og indeholder alt, hvad der ønskes til en campingferie. Camping kan noget helt specielt, og vi ønsker derfor, at familier uden egen vogn, har mulighed for at opleve det magiske ved en campingferie.

Vognene udlejes fra uge 26 til uge 33 i sommeren 2023. Priserne varierer alt efter, hvilke uger som ønskes.

Når du booker en HAPPY CAMPER, kommer der ingen uforudsete udgifter. Når vognleje samt plads- og persongebyr er betalt, er vand, strøm samt badeland, legeland og trampolinland inklusiv i prisen!

Lejeperiode: Lørdag til lørdag

Hund er tilladt

Campingvognene er fuldt udstyret med dyner, puder, sengelinned samt håndklæder, service, grill, kogeplader, miniovn, elkedel og TV. Vognen opvarmes med el-radiatorer, så der ikke skal benyttes gas. Fortelt er opsat, hvor der er alt som behøves til en god campingferie. Professionel rengøring inkl. linnedpakker og håndklæder.

Læs mere, se priser og book på HAPPY CAMPER.

Hvilken HAPPY CAMPER vogn skal du vælge?

Du kan vælge i mellem fire forskellige vogne til din HAPPY CAMPER campingferie hos Hvidbjerg Strand.

Digital flaskepost

Vi holder dig opdateret på tilbud fra vandkanten, de nyeste tiltag, aktiviteter, events og ikke mindst inspiration til årets ferier.

Deltag samtidig i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Hvidbjerg Strand Feriepark

Tripadvisors medlemsvurderinger

 1000+ anmeldelser

Læs anmeldelser

Den bedste gave

Forkæl familien eller den, du holder af, med en dejlig oplevelse i Blåvand lige ved Vesterhavet.