Skip to the content

GOLFWEEKEND VED VESTERHAVET

Tag på golfferie med gratis adgang til wellness.

Er du også vild med at spille golf? Tag på golfophold hos Hvidbjerg Strand Feriepark. Her kan I bo i topmoderne feriehytter tæt ved skov og strand. 10 minutters kørsel fra parken ligger Blåvandshuk Golfbaner. Her finder I både en 18-huls bane, en 9-huls par 4 bane og en 9-huls par 3 bane. Banerne ligger i skønne omgivelser med udsigt over skoven og vadehavet, og det er muligt at spille året rundt.

Efter en aktiv dag i den friske vesterhavsluft kan I slappe af i vores lækre wellnesscenter. Som boende hyttegæster har I nemlig gratis adgang til wellness, hvor I kan samle kræfter i de forskellige bassiner, saunaer og dampbade. Samtidig er der også gratis adgang til badeland og legeland for alle hyttens beboere, så tag gerne børnene med

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i feriebyen Blåvand, hvor I finder flere specialforretninger og delikatessebutikker. I ferieparken er det desuden muligt at handle dagligvarer, frisk fisk og nybagt brød eller spise en lækker middag i vores a la carte restaurant.

Hiv nogle dage ud af kalenderen og forkæl dig selv med golf, frisk luft, god mad og wellness i Hvidbjerg.

Book jeres golfweekend her – vi glæder os til at se jer!

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Blåvandshuk golfbaner

Der er kort afstand til Blåvandshuk golfbaner fra Hvidbjerg Strand Feriepark. Overnat hos os, når du skal på golfferie.

Hyttepriser

Ønsker du at bo i en komfortabel hytte, når du er på golfferie? Vi har hytter i mange forskellige afskygninger og til forskellige priser.