Skip to the content

SOMMERFERIE I DANMARK

Vil I også holde årets sommerferie i dejlige Danmark?

Hvidbjerg Strand har legeland og badeland for både små og store børn, 6-stjernede camping faciliteter til de voksne og masser af hygge og aktiviteter for hele familien – og så ligger campingpladsen lige ud til Vesterhavet og en af Danmarks bedste strande.

Den danske sommer er noget helt særligt. Danske jordbær, nye kartofler og det skønne Vesterhav er noget af det, der kendetegner en dansk sommer. Og på campingferie får I den danske sommerstemning helt ind under huden. Vil I også holde jeres ferie her i landet, er Hvidbjerg Strand et godt valg – her er i tæt på både strand og skov, med alt hvad I har brug for inden for rækkevidde. Det er skønt at tage på ferie med børnene i Danmark, og have tid til at være sammen i et andet tempo end til hverdag. I Hvidbjerg får I masser af oplevelser, som både store og små kan glæde sig over. Hvidbjerg Strand har flere forskellige legepladser og en sjov westernby, hvor I blandt andet kan bage snobrød. Her er også et stort indendørs legeland, og det populære badeland har både rutsjebaner og soppe-basin, så der er også noget for jer, der rejser med små børn. Kort sagt er her fyldt med aktiviteter for hele familien.

Camping om sommeren

Hele familien nyder at tage på campingferie, hvor børnene kan lege ude og forældrene kan slappe af. Camping i sommermånederne er den bedste måde at nyde den danske sommer på. Hos Hvidbjerg Strand i det sydvestlige Jylland får I 6-stjernet camping i verdensklasse. Se de forskellige priser for sommerperioden - se også campingkalenderen.

Hvidbjerg Strand om sommeren

Naturen i Blåvand og ved Vesterhavet folder sig virkelig ud om sommeren. Den hyggelige handelsby summer af liv, mens den brede sandstrand inviterer til en soppe- eller svømmetur i Vesterhavet. Faktisk finder I en af Danmarks bedste sandstrande ved Blåvand. Og lige ved Hvidbjerg er stranden endda ekstra børnevenlig takket være Horns Rev, der gør bølgeskvulpene små og rolige.

I Hvidbjerg ved Blåvand kan I opleve campinglivet, når det er bedst, og forkæle familien med en dansk sommerferie fyldt med både sandslotte, vaffel-is og afslapning.

Book jeres sommerferie her!

Du er tættere på en fantastisk ferie end du tror

Vesterhavet

Når du overnatter hos Hvidbjerg Strand Feriepark er Vesterhavet lige i nærheden. Her kan du bade, gå ture og nyde den smukke natur.

Campingferie om sommeren

Hold sommerferie i Danmark på vores 6-stjernede campingplads, hvor I kan nyde at være sammen med familien eller vennerne.